Manana släng dig i väggen

Igår hade vi tapaskväll hos Madde. Eftersom vi inte fick bord på restaurang Manana i Göteborg bestämde vi oss för att laga egna tapas och oj vad bra det blev. Vilka kockar och vilket sällskap, alltid lika kul. Jag drack öl och en drink för första gången på över ett år. Tog det väldigt försiktigt, man är väl en förståndig mamma nu för tiden. Förståndig = tråkig?!
Har en unge här hemma som fisar något bedrövligt, det är så att jag nästan måste sätta mig i ett annat rum. Stackars mamman. När hon inte släpper väder så är det väldigt grinigt, kanske att det har ett samband? Johan är och kollar på traktor och ikväll blir det tacos. Detta är min lördag.

Fredag

Underbara fredag. Jag lagar lite tapas till ikväll och Bonnie tittar på. När hon blir trött blir jag tvungen att sjunga lite Imse vimse spindel så somnar hon.

Gårdagen med Pernilla och Noel var toppen. Vi hann med en runda på stan också. En unge (Bonnie) i vagnen och den andra (Noel) i bärsele på mamma Pernilla. Sen började det spöregna och inget regnskydd till vagnen hade vi och det var lite total kaos. Tur att våra barn inte är så stora än så de har vett att skämmas för sina föräldrar, för det hade de gjort igår annars.
Roligast var när Pernilla körde vagnen och hade Noel på magen medan jag sprang till bilen och hon mötte en tant som frågade om barnen inte fick plats i vagnen båda två. Hon blev nog också lite förbryllad när Pernilla berättade att det var två veckor mellan barnen. Tanten trodde ju att bägge var hennes. Fast Pernilla berättade att den ena inte var hennes, tycker hon skulle ha låtit tanten fundera ut hur det hela gick ihop själv.

Torsdag

Idag är vi uppe tidigt för vi får roligt besök idag, Pernilla och Noel kommer. Ska bli så kul!
Jag har många tankar i mitt huvud nu och när jag ska sova kommer jag alltid på en massa saker jag ska skriva om, men när jag väl sätter mig vid datorn så är huvudet helt tomt. Man blir ju inte så stimulerad att gå hemma och vara mammaledig fast för det mesta älskar jag det. Mitt liv handlar om henne just nu, hon är viktigast och kommer vara det resten av mitt liv. Märkligt det där, jag och hennes pappa ska uppfostra henne och vara med om alla hennes nya grejer. Första stegen hon kommer ta, första skoldagen, nya vänner hon kommer att få, studenten, kärleken och kanske till och med barnbarn. Men vi tar en sak i sänder, det är långt dit. Det är lätt att man ser fram emot saker för mycket så att man glömmer av det som är just nu. Denna tiden får man ju aldrig tillbaka.

Handlingen förresten igår gick ju toppen, man har väl ett mönsterbarn.

Underbara ljud

Bonnie har upptäckt att hon har stämband. Hon kan göra höga ljud, lite högre ljud och superhöga ljud. Och allt detta gärna på natten eller tidigt på morgonen. I början ligger man och skrattar och tycker det är mysigt men man ändrar sig snabbt. Fast det leendet man får när man tittar till henne gör att man glömmer allt. Underbara unge!
Grått och trist idag så vi stannar nog inne. Lite senare ska vi åka och storhandla hela familjen, undra hur det kommer gå. Vi brukar skaffa barnvakt men nu tänkte vi testa att ta med henne. Man måste ju ha lite spänning i sitt liv.

Gymnastik


Det är tur att en av oss jympar lite, synd bara att det inte är jag. Men jag är så grymt lat och har ingen lust med nånting. Kanske att det blir en promenad, en större ansträngning blir det inte idag.

Adressändring

Nu har jag flyttat bloggen hit. Får väl se om detta funkar bättre. Välkomna hem till mig!

Trött bebis

Så här trött blir man när man har varit på babysim.


I söndags var vi på babysim med lilla Bonnie och då blir man så här trött! Det var kul att bada med henne och jag tror hon tyckte det var roligt med. Jag är bara det lite harig, tycker det är lite läskigt och är rädd att dränka henne. Men hennes pappa är mycket modigare och tur är väl det.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0